Suzana Westaway

Integrativ terapi - transformasjon og helbredelse med hjelp av lyd (gonger, tibetanske syngeboller, stemmegafler); Kundalini Yoga teknologi; Gong Yoga; Yoga for barn; bearbeidelse av traumer (TRE); rådgivning basert på Tantrisk Numerologi; lesning av Akashic Records
 
Suzana ble født serbisk, mannen hennes er engelsk, de møtte i Skottland, deres sønn ble født i Dubai, UAE, de bor i Trondheim nå, hvor hun føler seg veldig glad for å finne et hjem hos Healingens Hus.
 
Suzana har en Master of Science-grad i Petroleum Engineering. Hun har 13 år med en vellykket internasjonal karriere innen olje- og gassindustrien i flere forskjellige land bak seg, før hun begynte å undervise Kundalini Yoga (*) og jobbe med holistisk terapi. 
 
I sitt arbeid bruker Suzana den transformative lyden av gonger, tibetanske syngeboller, stemmegafler (tuning gafler) og andre instrumenter for å heve vibrasjonene i kroppen og dermed fjerne blokader og rebalansere både fysisk og mentalt. Aktiv Lytting, Bevisst Kommunikasjon,  Traume Frigivelses Øvelser og den kraftige Kundalini Yoga terapi (ved effektive pusteøvelser og meditasjoner), for å hjelpe klientene til å behandle sine traumer.
 
Hun jobber også med grunnleggende Tantrisk numerologi (betydning av tallene i ditt liv) og fullstendig lesing av Akashic Records for en dypere innsikt i hvordan hun kan hjelpe sine klienter med for eksempel å forstå hvordan deres nåværende situasjon passer inn med deres levemåte.  Disse tilbys som en separat tjeneste.
 
(*) Kundalini yoga kalles også ’Yoga of Awareness’ (bevissthetens yoga). Dette er en meget gammel yoga praksis hvor man anser kroppen som et kjøretøy for å flytte energi. Energiens bevegelse styres delvis gjennom kroppsstillinger og delvis gjennom pust, øyefokus, lyd, visualisering og meditasjon. Bevisstheten er utvidet, og kroppens selvhelbredende krefter er aktiverte.
I de siste 40 årene har denne type yoga vært i forkant for terapeutisk yoga i Vesten. Den har også blitt brukt på sykehus og rehabiliteringssenter.
 
mobil: (+47) 9082 5734    .....    e-post: suzana.westaway@icloud.com    .....     www.suzanawestaway.com