Sonja Johansen

Kjære alle
Jeg er utdannet hjertehealer og spirituell terapeut ved Nordens Stjerne. De siste årene har jeg i tillegg tatt påbygging i Den Nye Tids Feminine Ild og lært Kiriaki-healing. Siden begynnelsen av 90-tallet har jeg brukt drømmer som en veiviser i mitt eget liv, og bruker også drømmetydning i mine klienters prosesser. Jeg holder kurs og foredrag om drømmetydning. 

Det gir meg stor mening å være tilstede i menneskers liv som en veileder, men mest av alt gleder det meg når du selv kan åpne hjertet ditt for din egen sannhet. 

Behandlingene jeg kan tilby er: 

Hjertehealing 
En mild og kjærlig healingsform som går i dybden og kan hjelpe deg med å forløse hjertetraumer og støtte de utfordringene som livet gir deg akkurat nå. Her legges mye vekt på samtalen i forkant for healingen. Totalt tar behandlingen ca.1t 15min.

Healing med Den Nye Tids Feminine Ild  
Ved å kontakte Moder Jord oppstår en kraftfull, feminin energi som vil hjelpe deg til å føres inn i det feminine aspekt på en dypere måte.  Totalt tar behandlingen ca.1t 15min.

Spirituell Terapi  
Her jobber jeg med forskjellige innfallsvinkler etter ditt ønske og behov.  Behandlingen tar minst 2 timer

  • Følelsesforløsende terapi
  • Regresjonsterapi
  • Chakraterapi
  • Identitetsterapi

Kiriaki-healing

Dette er en healing med mye kjærlig energi, men består av mer fysisk berøring enn hjertehealing. Gamle mønstre og blokkeringer forløses uten at man nødvendigvis behøver å gå inn på det enkelte traume eller blokkeringen.

  • Skulderhealing ca.40min.
  • Full Kiriaki-healing 1,5t

Samtale og veiledning (coaching) 
Det er mye healing i en god samtale. Samfunnet, og ofte vi selv også, krever så mye av oss i dag. Vi skal være til stede på mange arenaer og yte vårt beste til alle tider. Her fokuserer vi på at du som klient får rom til å sette ord på tanker og følelser som du er opptatt av. Kanskje kan det å takle en hektisk hverdag være første mål. Sammen finner vi noen svar og en vei videre. Drømmene dine kan også fortelle deg noe om hva som er viktig å fokusere på i livet ditt akkurat nå. 

Drømmetyding 
Hvis du er interessert i å få hjelp til å tyde drømmene dine, vil jeg gjerne bidra til det. Jeg kan også komme og holde kurs eller foredrag hvis det er av interesse. 

Kontakt meg via kontaktlinken på denne siden, på mail til sonjajoha@gmail.com eller mobil 970 27 649.

Hjertelig hilsen Sonja 

Bestill time