Nina M. Aune

Jeg er utdannet hjertehealer og terapeut ved Nordens Stjerne. Jeg er utdannet i terapeutisk healing som inneholder forskjellige spirituelle terapiformer: Forløsende terapi, livgivende (helliggjørende) terapi, identitetsterapi, erkjennelsesterapi, sjelskontakt og regresjon, samt forløsning av angst.

Jeg tar utdannelse som gralsarbeider og lysarbeider i Nordens Stjerne. Der er jeg med i en gruppe som ønsker å forstå den nye tids vibrasjoner innenfra, samt å være med i forvandlingen bl.a. ved å stille seg til rådighet for det nye liv til jorden og menneskene. 

Litt om meg: Siden 1996 har jeg vært ansatt hos Cubus, siden 2008 og frem til 2014 jobbet jeg i Cubus Rico i Rissa, da som daglig leder fra 2011-14, før jeg flyttet til Stjørdal i januar 2015. Siden da har jeg kun jobbet som healer og terapeut, og tatt i mot klienter hjemme.

Mine evner til å observere og ta inn stemning, og kjenne på sorg og smerter fra andre mennesker, har jeg hatt hele livet. Jeg har også sett og opplevd ting som jeg som barn trodde var normalt. Mine evner ble lagt på vent, før jeg i 2005 begynte å trene opp og åpne opp for det spirituelle igjen. Siden 2010 har jeg tatt i mot klienter, og hadde da behandlingsrom i sentrum av Rissa. På hobbybasis driver jeg som fotograf, skribent og med bildemaleri.

Jeg holder til i Healingens Hus, men tar også i mot klienter hjemme hos meg i Stjørdal.

Kontakt meg på:
E-post: nina.aune@hotmail.com
Hjemmeside: www.niniken.com
Mobil: 908 93 175

Bestill time