Axel Becker

Hva gjør en kinesiolog
Vi stiller ikke diagnoser eller behandler sykdommer, men vi tar tak i klientens energisystemer helt ned på celle-nivå.
Før symptomer og sykdom kommer til overflaten, har en eller flere former for blokkeringer manifestert seg et eller flere steder i kroppens celler.
Kinesiologen har metoder for å løse opp slike blokkeringer, slik at kroppens eget
immunsystem kan arbeide igjen, og iverksette helbredelses-prosessen.

Med en såkalt muskeltest kan vi teste oss fram til hva som feiler klienten og hvor kilden er å finne. Behandlingen er fri for bivirkninger og svært spesifikk.

Metoder som tankefeltterapi, Qigong-øvelser og EFT hører med til behandlingsspekteret. Det kan innebære ”hjemmelekser”, der du trykker noe akupunkturpunkter selv over en viss tid.

Hva er Qigong
Qigong-formen som praktiseres går under navnet "Spring Forest Qigong", og ble utviklet av qigong-mester Chunyi Lin i 1994. Det er dermed en relativt ny qigong-form, utviklet med fokus på enkle og effektive bevegelser som kan utføres av alle og enhver. Spring Forest Qigong kan bidra til å høyne ditt energinivå, og øke din fysiske, mentale og spirituelle helse. Effekten av denne qigong-formen kan også fremvises av medisinske studier (se lenke under). Det er en populær qigong-form som praktiseres av tusenvis av mennesker verden over.


Mer info om Spring Forest Qigong finnes på deres hjemmeside:
https://www.springforestqigong.com

Henvisning til medisinske studier:
https://www.springforestqigong.com/medical-studies
 


mobil: 995 11 857    .....    e-post: axel.fredrik.becker@gmail.com    .....    www.axelbecker.info